Aansluiten bij Base Learning

Denk veel aan de toekomst want je brengt er de rest van je leven in door (Woody Allen).

Heb jij ook nagedacht en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je net zo gedreven als wij om organisaties te helpen om nog effectiever en nog efficiënter mensen te ontwikkelen? Ben jij er ook van overtuigd dat de techniek slechts een hulpmiddel is bij het leren en nooit een doel op zich? Denk dan eens na over aansluiten bij Base Learning.

Base Learning is een groeiende franchiseorganisatie en zoekt daarom nieuwe, enthousiaste e-learning adviseurs. Als franchisenemer werk je als zelfstandig ondernemer onder de vlag van Base Learning. Dat biedt jou het grote voordeel dat je voor jezelf kunt beginnen met de nodige ondersteuning. Base Learning ondersteunt jou als franchisenemer onder andere op het gebied van marketing, ICT, productontwikkeling en opleidingen. Base Learning stelt je daarmee niet alleen in staat anderen te helpen, maar zorgt er zo ook voor dat jij je kunt ontwikkelen tot een vakkundige ondernemer en adviseur.

Base Learning zoekt enthousiaste mensen met een passie voor (digitaal) leren. Een onderwijskundige achtergrond zou perfect zijn. Je bent ondernemend, integer, communicatief vaardig en houdt van het werken met mensen.